Sağlıkta sağlıklı yemek yok: Elbistan'da hastane yönetiminden açıklama yapılmadı!

Elbistan Devlet Hastanesi'nde yaşanan bayat yumurta skandalının ardından hastane yönetimi tarafından açıklama yapılmaması vatandaşın tepkisine neden oldu. İşte detaylar...

  • Reklam
Sağlıkta sağlıklı yemek yok: Elbistan'da hastane yönetiminden açıklama yapılmadı!
15 Kasım 2023 - 22:45

Elbistan Devlet Hastanesi geçtiğimiz hafta hasta ve hasta yakınlarına dağıtılan sabah kahvaltısında bayat yumurta skandalı ile gündem olmuştu.

Tepki toplayan bayat yumurta skandalının üzerinden 4 gün geçmesine rağmen Elbistan Devlet Hastanesi yönetiminden açıklama yapılmaması vatandaşın tepkisine neden oldu.

Hastaneden açıklama gelmemesinin üzerine vatandaşlar, "Hastane neden bu konuda bir açıklama yapmıyor. Burası bir sağlık kurumu hijyen ve sağlıklı olması gerekirken daha önce yemeklerde yaşanan sorunlar halen devam ediyor. Maalesef sağlıkta sağlık yok." ifadelerine yer verdi.

VATANDAŞIN CANI BU KADAR UCUZ MU?

Sosyal medya hesabından tepki gösteren vatandaş, "Sağlık kurumlarında hijyen olmayacaksa nerede olacak? İnsan canı bu kadar ucuz mu?" ifadelerine yer verdi. Elbistan Devlet Hastanesine temizlik ve hijyen konusunda vatandaşlar tarafından büyük tepki gösterilirken yemeklerin aynı şekilde dağıtılıp dağıtılmadığı merak ediliyor.
Haber Kaynağı:Elbistan Olay

Bu haber 127 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum