Saadet Partisi gençlik kolları Cumhurbaşkanı R.TAYYİP Erdoğana serzenişte bulundu.

Basın Açıklaması Bismillahirrahmanirrahim. Esselâmunaleyküm ve rahmetullahi ve beraketühü. Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları olarak Filistin’de devam eden katliamlara tepkisiz kalmamak ve katil israil ile yapılan ticari faaliyetlere tepkimizi göstermek adına toplanmış bulunuyoruz. Sözlerime başlarken vatan müdafaasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize, Doğu Türkistan’da zalim Çin hükümetinin baskıları altında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize, dünyanın dört bir tarafında haksızlığa uğrayıp hayattan koparılan bütün mazlumlara ve bilhassa Allah’ın düşmanları olan siyonist köpeklere karşı İslam’ın izzetini ve şerefini omuzlayarak bu yolda canlarını feda eden Filistinli Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbimiz kitabında Bismillahirrahmanirrahim; “Eğer siz bir yara aldıysanız bilin ki o topluluk da benzeri bir yara almıştı. O günleri biz insanlar arasında döndürüp duruyoruz ki Allah gerçek müminleri ortaya çıkarsın ve uğrunda şehitleri olsun diye. Allah, zalimleri sevmez.” buyurmaktadır. Yeryüzündeki bütün savaşların temelinde Hakk ile batılın mücadelesi yatmaktadır. Hakk belli batıl da bellidir. Mevcut durumda dünyamız batıl siyonizm fikrinin emelleri uğruna inim inim inlemektedir. Siyonist zalimler varoluş amaçlarına uygun olarak ekini ve nesli ifsat etmekte, kendileri dışındaki herkesi köle olarak görerek sadece kendilerine hizmet edildiği sürece insanların yaşayabileceklerini öne sürmektedirler. Bu yaklaşım hiçbir insani ahlaka sığmayan bir yaklaşımdır. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki her insanın yaşama hakkı doğuştan gelen bir haktır. Hiçbir kimse sebepsiz yere ve de batıl fikirlerle öldürülmeyi hak edemez. Şuanda önünde bulunduğumuz Kahramanmaraş Kalesi bundan yaklaşık 103 sene evvel büyük bir kurtuluş savaşına şahit olmuştu. Bizler ecdadımızın mirası olan kurtuluş ve özgürlük ne demek iyi bilen bir milletiz. İşgali de enkazı da en iyi biz biliriz. Karanlıklardan aydınlığa nasıl çıkılır, işgal nasıl def edilir ve yeryüzünde adalet nasıl tesis edilir en iyi biz biliriz. Henüz şehit olmak nasip olmasa da şehit atalarımızın torunları olarak şehit olacağımızın günün hasretiyle yaşarız. Ey tutsak dünyanın özgür insanları, İslam’ın izzetini kuşanan Allah’ın aslanları, her evden en az bir şehit çıkan bahtiyar Gazze halkı sizleri Allah’ın selamıyla selamlıyoruz. Allah attığınızı tuttursun.

    Saadet Partisi gençlik kolları Cumhurbaşkanı R.TAYYİP  Erdoğana serzenişte bulundu.
    03 Şubat 2024 - 13:08 - Güncelleme: 03 Şubat 2024 - 13:19
    Savaşın başladığı 7 Ekim’den bu yana sadece Türkiye’den 700 den fazla gemi israile ticaret için gitmiştir. Bu gemilerin içerisinde özellikle; demir, çelik, barut ve zararlı kimyasallar olduğunu daha önce farklı mecralarda defaatle dile getirmiştik. Son günlerde ortaya çıkan ve resmi kayıtlara göre Türkiye’den israile silah parçaları gittiğini de öğrenmiş bulunuyoruz. Üç günlük dünyaya dört günlük erzak biriktirme uğruna zalim israile yardım ve yataklık yapanlar neyi amaçlamaktadırlar? Allah’tan mı korkmuyorlar yoksa bir dirhemin bile hesabının sorulacağı o dehşetli güne mi inanmıyorlar? Vallahi az bir dünya menfaati uğruna çok büyük belaları kendinize çekiyorsunuz. Allah’ın düşmanlarına ne satarsanız satın biliniz ki kazancınız haramdır. Çocuklarınıza ateş yediriyorsunuz. Hele de doğrudan silah ve mühimmat satanlar bilsinler ki en az işgalciler kadar siz de zalimsiniz. Ölen her çocuğun katline ortaksınız. Bütün katillerden hesap sorduktan sonra sizden de hesap soracağız. İyi biliniz ki Allah’ın hesabı çok daha çetin olacaktır!

    Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bütün yetki sahiplerine sesleniyoruz. İsraile desteklerinizi kesmek için daha ne olmasını bekliyorsunuz? Kaç çocuğun daha ölmesi gerekiyor? Kaç masum kadının daha siyonist kurşunlarla yere serilmesini bekliyorsunuz? Siyonizmin emellerinden mi habersizsiniz yoksa aynı emellere mi hizmet ediyorsunuz? Eş başkanlık görevini yürüttüğünüz projenin detayları ortaya çıkmasın diye mi israile desteğinizi sürdürüyorsunuz? Bizler Milli Görüşçüler olarak siyonizmi de geçmişini ve gelecek hedeflerini de çok iyi biliyoruz. Suskunluğunuzu ve milletin gazını almak için attığınız adımları da çok iyi biliyoruz. Bir zamanlar bu meydanlarda bu sözleri haykıranlar sizlerdiniz. Ne uğruna davanızı bırakıp da şimdi Allah’ın düşmanlarına silah temin edilmesine göz yumar oldunuz? Yetki sahibisiniz ve gereğini yapmak zorundasınız. İsrail meşru bir devlet değildir. İnsanlığın ifsadı için çalışan şeytanın adamlarıdır. İsraille yapılacak tek temas savaş sebebiyle olabilir. Kahramanmaraş’tan bir kez daha haykırıyoruz. İlişkileri kesin, gemileri durdurun, daha fazla mazlumun ahını almayın. Gereğini yapın sizi ayakta alkışlayalım. 
    Milletimize de sesleniyoruz. Mazlum Filistin halkına yardım ve yataklık eden firmaları boykot ederek onurlu bir duruş sergiliyorsunuz. Boykotları arttırarak devam edeceğinize inanıyoruz. Elbette büyük küçük atılan her adım kıymetlidir. Lakin millet olarak yapılan boykot bir noktaya kadar etki etse de asıl boykot siyasi sahada olmak zorundadır. Sizler israile destek veren firmaları boykot ederken milli takımlarımız o firmalarla sponsorluk anlaşmaları yaparak sizlerin emeklerinizi bir imza ile çöpe atmaktadırlar. Otorite sahipleri boykot yapmak şöyle dursun israile ticaret gemilerinin gitmesine müsaade etmektedirler. Boykot edilmesi gereken en önemli israil ürünü AK Partidir. Çünkü israilin Ortadoğu’da hedeflediği Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanlığı vazifesi AK Parti’ye verilmiştir. Her ne kadar eski Milli Görüşçüler olduklarını söyleyerek sizlerden oy talep etseler de göz göre göre su varken teyemmüm alınmaz. Milli Görüş kanıyla canıyla Saadet Partisinde var olmaya devam etmektedir. Atılan adımların ve konuşulan sözlerin her birinin hesabının olduğu gibi atılmayan adımların ve susulan sözlerin de hesabı olacaktır. Hani İstanbul düşerse Kudüs düşerdi? Hani Ankara düşerse Gazze düşerdi? İktidarlık uğruna neleri kullandıkları gayet açıktır. 
    Bizleri yönetenler İslami ise İslam’da düşmana yardım edenin hükmü bellidir. Bizleri yönetenler milliyetçiler ise Türk töresinde de düşmana yardım edenin hükmü bellidir. Ey aziz milletimiz! Bizleri yönetenler kimler oluyor ki sizlerin gözlerinin içine bakarak bir de ‘Biz Filistin’e sahip çıkıyoruz’ diyerek düşmana silah satıyorlar? Filistin’e, Doğu Türkistan’a ve bütün mazlumlara hakkıyla sahip çıkılsın istiyorsanız Saadet Partisi’ne oy vermekle kalmayıp görev alarak Saadet Partisini tek başına iktidara taşımak için canla başla çalışmak zorundasınız. 

    Bizler Hakkı tutup kaldırmanın ve her yerde Hakkı haykırmanın sorumluluğunu üstlenmiş Milli Görüşçüler olarak sayımıza bakmaksızın, Allah için kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan öne atlamayı düstur edinen bir topluluğuz. Kurtuluşun ve özgürlüğün simgesi Kahramanmaraş Kalesi önünden haykırıyoruz İSRAİLLE TİCARET FİLİSTİNE İHANETTİR. GEMİLERİ DURDURUN. TİCARİ, SİYASİ HER TÜRLÜ İLİŞKİYİ KESİN. Sadece 11 ay başbakanlık yapmış Necmettin Erbakan hocamızın duruşunu örnek alın. Gelecek nesillerin lanetini üzerinize çekmeyin. Ümmet-i Muhammed’in bedduasını değil duasını alın. Laf konuşmayı bırakın. Mitingler yaparak halkın gazını almayın. İcraat yapın.
    Basın açıklamamıza iştirak eden Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanımız ve yönetimine emniyet güçlerimize, basın mensuplarımıza ve bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Burada toplandığımız gibi Cennette de beraber olabilmeyi Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Esselamu Aleyküm.

    Mustafa IŞIK
    Kahramanmaraş Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı
    Bu haber 246 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum