Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Tuğba Özdemir :Biz Kazanacağız Mahallemiz Kazanacak!

    Kahramanmaraş Bahçelievler   Mahallesi  Muhtar Adayı Neslihan Tuğba Özdemir :Biz Kazanacağız Mahallemiz Kazanacak!
    20 Ocak 2024 - 10:09 - Güncelleme: 20 Ocak 2024 - 12:16
    Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi  Muhtar Adayı Kimdir :Ege Üniversitesi Türk dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Yüksek Lisansımı Kahramanmaraş Sütçü İmam  Üniversitesinde tamamladım. Ayrıca Kamu Yönetimi Bölümü mezunuyum. Şu anda emlak ve gayrimenkul sektöründe çalışmaktayım. 
    Uzun yıllardan beri Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi, Bahçelievler Mahallesinde ikamet etmekteyim. Mahallemizin sorunlarınla ilgilenmek,yeni projelere adım atmak için, Bahçelievler mahallesinin muhtar adayıyım. Yaşadığım mahallenin yaşam standartlarını yükseltmek için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. 
    İlk başta eğitim diyorum!Dolayısıyla bir çok proje imza atmak istiyorum. Gençlik merkezi adı altında belediye ile koordineli çalışmalarımız olacak. Dar gelirli aileleri tespit edip üniversiteye hazırlanan çocuklarına, ücretsiz eğitim ve kurslar vereceğiz. 
    Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı ile sürekli iletişim halinde olup, gelir düzeyi düşük aileleri tespit edip sosyal yardımlar sağlayacağız.
    Biliyorsunuz ki depremden dolayı bir çok ev ağır hasarlı ve enkazlar hala kalkmadı. Çevre ve şehircilik bakanlığı ile irtibat halinde olup mahkemelik olan binalar da bire bir ilgilenceğiz. 
    Nüfus müdürlüklerinde hala ikamet sorunu yaşayan depremzede olarak görünmeyen vatandaşlarımız var. Kolluk kuvvetleri ile doğru adres tespiti yaptırıp depremzedelerimize maddi destek sağlayacağız. 
    Afat il başkanlarıyla görüşmeler yapıp enkazda eşyalarını alamayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza yardım sağlayacağız. 
    Sadece mahallemizin sorunlarına yönelik değil, mahallemizi geliştirmek güzelleştirmek için sosyal projeler, çevre düzenlemeleri, kadınlara yönelik kurslar, seminerler, çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyip hayata geçireceğiz. 
    Dönüşüm için değişim,
    Değişim için vizyon  gerekir. Mahallemizin gelişimi için Neslihan Tuğba Özdemir

    Bu haber 543 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum