ESNAF ODALARI CLARİON'DA TOPLANDI

Esnaf odaları başkan ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanlığı'nın Clarion Otel'de düzenlediği kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler.

    ESNAF ODALARI CLARİON'DA TOPLANDI
    06 Şubat 2022 - 14:17 - Güncelleme: 06 Şubat 2022 - 14:27
    Toplantının yapıldığı Clarion Otel hizmette sınıfta kaldı. İsmini bilmediğimiz bir şef yaşanan servis aksaklığını; ''300 ekmek sipariş vermiştik, herkese bir ekmek şeklinde planlamıştık, yetmedi. Bu yüzden izdiham oldu.'' şeklinde ifade ediyordu.

    Ancak hizmet hepten kusurluydu. Ekmek gelmeyen masalar vardı. Kaldı ki, bırakın bir ekmeği bir dilim ekmeği dahi bulamadı masaların bir çoğu, ekmek gelmedi yani. Ayrıca; çay servisi dahi yapılamadı. Gözlemlediğimiz kadarıyla, protokol masasında hizmet aksaklığı yok gibiydi..

    İl bazında dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltı fiyaskoyla sonuçlandı. Homurdanmayan misafir yok gibiydi.

    ''Ak Parti İl Başkanlığı'nın organize ettiği kahvaltının ödemesinde bir sıkıntı mı var?'' diye konuşuldu. Yıldızları olan Clarion Otel’e böyle bir hizmetin yakışmadığı ifade edildi.


    Bu itibarla Clarion Otel’in daha dikkatli olması gerektiği homurdanmaları had safhadaydı.


    (Haber: Neslihan Palabıyık)

     
    Bu haber 3178 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 3 Yorum
    • Deniz Çakır
      2 yıl önce
      Sizin sorununuz karnınızin değil gözünüzün doymamasi sanırım Neslihan hanım .yalan haber sizin isiniz
    • İbrahim vursavuş
      2 yıl önce
      İstiklal gazetesin den bir yalan haber .clairon hotel de verilen ve ak parti il teşkilatının isteği dogrultusun yapılan ve ak parti il teşkilatının memnuniyeti ile biten bir organizasyon nu karalamak gazeteye hiç yakışmadı .çamur atmak gazetecilik yapılmaz..
    • Ahmet Cengiz
      2 yıl önce
      Yalan haber yapıyorsunuz aynı kahvaltıda bizde vardık ve herşey çok güzeldi.