Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbulu'u Eski Bakan Murat Kuruma Teslim Etti.

AK Parti'de 26 ilin adayı belli oldu. İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbulu'u Eski Bakan Murat Kuruma Teslim Etti.
    08 Ocak 2024 - 08:38 - Güncelleme: 08 Ocak 2024 - 17:02

     "SON SÖZÜ MİLLETİMİZE BIRAKACAĞIZ"İBB ADAYI RESMEN AÇIKLANDI: KURUM, AK PARTİ'NİN İSTANBUL ADAYI

    Dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a adaylığının tebliğ edilmesinin ardından, karar bugün resmen açıklandı. Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum olduğu açıklandı.
     

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB adayı ile birlikte 11'i büyükşehir ve 15'i il olmak üzere toplam 26 adayı resmen duyuruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulunuyor: "Yeniden İstanbul. Hazır mıyız? Aziz milletim sevgili İstanbullular, sizleri kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum. Teşkilat mensuplarımıza buradan selam ve sevgilerimizi gönderiyorum. Her birinize şükranlarımı sunuyorum.

    "ADAYLARIMIZ KAPSAMLI İSTİŞARELERLE BELİRLENDİ"

    Şehitlerimize mağfiret diliyoruz. İsrail'in alçakla saldırılarında şehit düşen kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Filistinli kardeşlerimizin yanında dimdik duracağız. İstanbul'da yeni yılın ilk günü Gazzeli masum ve mazlumların sesi olan 250 bin kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum. Rabbim barışı savunan herkesten razı olsun.

    Bugün 11 büyükşehir ve 15 il belediye başkan adaylarını duyurmak için buradayız. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum. Adaylarımızın her birini kapsamlı istişareler değerlendirmelerle belirledik. Bu doğrultuda samimi gayret gösterdiğimizden hiç kimse şüphe etmesin.

    "SON SÖZÜ MİLLETİMİZE BIRAKACAĞIZ"

    Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak Cumhur İttifakı olarak milletimizden 5 yıl daha yetki aldık. Merkezi yönetimde ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetleri belediyelerde de kazandırmadan Türkiye Yüzyılı hedefinin eksik kalacağına inanıyoruz.

    "15 OCAK'TA SEÇİM STARTINI VERECEĞİZ"

    Muhalefetin ideolojik adayları nedeniyle hak ettikleri hizmetten mahrum kalan vatandaşlarımıza mecbur değilsin diyoruz. Hiçbir insanımızın beceriksizlere tıpış tıpış oy verme mecburiyeti yoktur. Nerede yaşarsa yaşasın kimse hizmetsizliğe mahkum değildir. Keyfini değil kentini düşünen, bahane üreten değil hizmet üreten adaylarla halkımızın karşısına çıkıyoruz. 15 Ocak'ta seçim startını vereceğiz ve sahaya ineceğiz.

    Bu haber 73 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum