12 Şubat Belediyesinde ruhsat ve denetim Müdürlüğüne Atanan Zeynel Abidin Boz Görevine başladı.

Zeynel Abidin Boz Kimdir ?Kahramanmaraş Bertiz Hacı Eyüplü Köyünde 1972 yılında doğdu. İlköğrenimi yine aynı köy ilköğretim okulu, Ortaokulu Kahramanmaraş İmam Hatip Ortaokulu, Liseyi Kahramanmaraş Teknik Lise Makine Bölümünü tamamlayarak mezun oldu, Akabinde Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksek Okulu Makine bölümünden 1993 yılında Makine Teknikeri olarak mezun oldu. Daha sonrasında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamlayarak 2004 yılında mezun oldu.

  • Reklam
12 Şubat Belediyesinde ruhsat ve denetim Müdürlüğüne Atanan Zeynel Abidin Boz Görevine başladı.
10 Ocak 2024 - 08:50 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 09:00
1994 Mayıs döneminde Ankara Etimesgut ve ardından Kıbrıs Türk Barış Kuvvetlerinde vatani görevini tamamladı. Askerlik sonrası kısa bir süre vekil öğretmen olarak ve daha sonra Kahramanmaraş’ta özel bir tekstil firmasında Laborant ve üretim planlama şefi olarak 4 yıl çalıştı. 1999 yılında yapılan memurluk sınavlarını (dms) kazanarak 2000 yılı temmuz ayında Kahramanmaraş Belediyesinde Zabıta Memuru olarak göreve başladı. Zabıta Müdürlüğünde Zabıta Memuru, İşyerleri Ruhsat servisinde Zabıta memuru ve Zabıta Komiseri olarak görev yaptı. 2010 yılında unvan değişikliği sınavına katılarak tekniker kadrosu aldı, yine aynı yıl yeni kurulan ruhsat ve denetim müdürlüğüne geçiş yaparak ruhsat ve denetim memuru olarak başladı ve 4 yıl bu görevini sürdürdü.

17/04/2014 tarihinden itibaren yeni kurulan Onikişubat Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak ataması yapıldı, 28/11/2023 tarihine kadar Zabıta Müdürü olarak görev yaptı. Bu tarihten itibaren Onikişubat Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü görevine atandı halen bu görevi sürdüren Zeynel Abidin BOZ Evli ve dört çocuk babasıdır.

Ruhsat ve Denetim Müdürümüz Zeynel Abidin Boza Görevinde Başarılar Dileriz.
                                                                                              
           *
 
Bu haber 190 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum